Bladkompagniet og DAO lægges sammen

BladkompagnietDAO
Ambitionen er at udvikle et endnu stærkere og et endnu mere konkurrencedygtigt alternativ til de øvrige aktører på distributionsmarkedet for post, pakker, dag- og ugeblade.

Vi er overbeviste om, at sammenlægningen vil give os mulighed for at gribe potentialet på det hastigt voksende distributionsmarked og gøre os i endnu bedre stand til at tage konkurrencen op med de store, nationale og internationale aktører på markedet,” udtaler Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Allerede i 2020 besluttede DAO sig for både at investere i et nyt og stort pakkesorteringsanlæg og også i opførelsen af en ny terminalbygning i Fredericia, netop for at imødekomme den store efterspørgsel.
Snart planlægger selskabet også som noget nyt at kunne tage returpakker med tilbage fra private adresser.

Også på markedet for breve og magasiner vil sammenlægningen styrke begge selskaber.
Bladkompagniet har allerede et af landets mest effektive brevsorteringsanlæg, hvilket muliggør et oplagt alternativ for de virksomheder, der har behov for at udsende store brevmængder.

Med det fintmaskede dagbladsnet distribuerer vi i en hastighed og i en klasse helt for sig selv.
Det skyldes blandt andet vores eget udviklede elektroniske budleveringssystem, der sikrer et overblik i realtid over samtlige leverede produkter, uanset om det er en pakke, avis, brev, ugeblad eller et magasin, som rammer postkassen.

Den nuværende direktør for DAO, Morten Villberg, er udpeget til at blive administrerende direktør i det nye, sammenlagte selskab, mens Dorthe Bjerregaard-Knudsen bliver bestyrelsesformand. Selskabet vil blive drevet under DAO-navnet med A/S Bladkompagniet som datterselskab.
Sammenlægningen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.