Reitan Distribution bliver ny grossist for BFI-Indkøb

Reitan DistributionBFI-Indkøb
Kilde: RetailNews

Reitan overtager storkunde fra Dagrofa Logistik.

Danmarks største leverandør til convenience-sektoren, Reitan Distribution, skal fra 1. januar 2020 levere varer til sammenslutningen af selvstændige benzinforhandlere fra kæder som Shell og Extra.

Distributionsselskabet har nemlig indgået en aftale med indkøbsselskabet BFI, hvis medlemmer tæller kioskejere, forhandlere og forpagtere fra landets forskellige benzinkæder og uafhængige aktører – i alt ca. 170 butikker, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Hos Reitan Distribution er man glad og stolt over at blive ny grossist for BFI, når selskabets nuværende aftale med Dagrofa udløber ved årsskiftet.

– Vi er super stolte af, at BFI viser os den tillid, og vi glæder os til at opbygge et solidt partnerskab til glæde for begge parter. Vi er overbeviste om, at vi qua vores mangeårige erfaring og samarbejde med vores convenience-partnere kan bidrage med både vækst og sortimentsudvikling, som kan skabe øget konkurrencekraft til de BFI-tilknyttede butikker, siger Indkøbs- og salgsdirektør i Reitan Distribution Merete Kjærgaard.

I dag servicerer Reitan Distribution mere end 1000 butikker og benzinstationer over hele Danmark fra bl.a. centrallageret i Horsens.

Udover Rema 1000 har virksomheden partnerskaber med kæder som 7-Eleven, Circle K, Q8 og OK Plus.

Hos BFI ser man derfor også frem til at blive en del af et effektivt indkøbs- og logistik-setup hos Reitan Distribution.

– Vi har store forventninger til samarbejdet, og vi ser især frem til at få adgang til Reitan Distributions store erfaring med kategoriudvikling, convenience-sortimenter og essentiel viden om markedet og tendenser inden for branchen. Det er helt sikkert en fordel for os at være sammen med de øvrige convenience-aktører, så vi kan få en fordel ud af at samle viden og erfaring ét sted, siger adm. direktør i BFI Bjarne Månsson, der samtidig takker Dagrofa for et mangeårigt samarbejde.

De seneste år har Reitan Distribution oplevet en markant vækst som følge af Rema 1000’s fremgang på det danske marked.

Virksomheden leverer i dag varer til aktuelt 330 Rema 1000-butikker foruden de mange convenience-butikker, som fra årsskiftet altså bliver endnu flere.