Ny SPAR i indre København

Når SPAR slår dørene op til et nyt supermarked i St. Kongensgade vil der være stort fokus på convenience med et internationalt præg. Kunderne kan dermed træde ind i en opgraderet og topmoderne version af SPAR.

-Vores kunder kan se frem til et flot og rummeligt supermarked med et stort sortiment af dagligvarer, specialvarer og convenience-produkter. Den lokale nærhed er stadig vores største fokuspunkt, og vi ved, at det lokale engagement kan være lige så meget til stede i storbyerne som i de mindre byer, siger Richo Boss kædedirektør for SPAR.

Med åbningen i St. Kongensgade åbner SPAR sin femte butik i københavnsområdet, senest åbnede SPAR på Teglholmen i august 2019. Den opgraderede SPAR på St. Kongensgade kommer til at tilbyde flere spændende koncepter, heriblandt et udvidet convenience område med fokus på to-go, en velassorteret frugt og grønt afdeling, friskpresset juice og det internationale SPAR-koncept SPAR Natural, som samler økologi, veganske, vegetariske og glutenfrie produkter under én fane. Med andre ord: en SPAR til alles behov.

Et godt match

Lokalerne, som den nye SPAR kommer til at ligge i, er udlejet af boligselskabet Gefion Group. De udlejer boliger i hele København, blandt andet de studio-lejligheder, der ligger lige over det kommende SPAR-supermarked.

-Vi er rigtig glade for at have indgået en aftale med SPAR i forhold til vores meget flotte butikslokale i Store Kongensgade 100. De nye cityboliger ovenover SPAR vil dermed få mulighed for at handle ind det meste af døgnet, hvilket passer godt til vores koncept omkring disse boliger. Samtidig vil det også blive til stor glæde for lokalmiljøet, som vil få gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Flere supermarkeder på vej

SPAR påbegyndte en omfattende opgradering af kæden i 2019, som har vist sig at være en succes. SPAR Teglholmen i København var det første supermarked, der blev bygget med SPAR Internationals koncept som inspiration.

SPAR i Valby ved Ny Ellebjerg station er netop nu midt i en omfattende ombygning og genåbner med det nye, moderniserede koncept i midten af september.

D. 1. oktober åbner SPAR yderligere et nyt supermarked i Risskov ved Århus. Flere åbninger og moderniseringer er på vej i SPAR.