Grøn Koncert aflyses


Efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag 6. april 2020 skriver Grøn:
På baggrund af statsministerens seneste pressemøde, må vi meddele, at vi naturligvis ikke kan forvente at afvikle Grøn Koncert 2020 som planlagt. Vi vil arbejde på højtryk for at finde ud af, hvilke konsekvenser det vil få for Grøn, at statsministeren nu udtaler, at der ikke kan afholdes større arrangementer før til september.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi havde set frem til endnu en traditionel Grøn sommer, hvor musik og hygge var i centrum. Vi havde glædet os til at fylde hele Danmark med en følelse af fællesskab og fysisk samvær efter denne lange periode, hvor vi kun har været sammen hver for sig. Men vi forstår bevæggrundene for – og bakker op om – beslutning om at forbyde større forsamlinger hen over sommeren. Det vigtigste er, at vi alle har det godt, og at vi som fællesskab kan klare os igennem denne svære tid med COVID-19.

Vi har ikke været underrettet om det nye påbud, men vi kan forsikre jer om, at vi arbejder på højtryk for at finde ud af, hvad der skal ske med koncerterne. Alle billetkøbere vil modtage en særskilt mail omkring dette, så snart vi er afklarede. Vi håber på, at I har tålmodighed med os i denne forbindelse.

Vi vil sammen med samarbejdspartnere og leverandører i den kommende periode, arbejde hårdt på at finde løsninger på de konsekvenser som COVID-19 og statsministerens udmelding i dag medfører for Grøn Koncert. Vi håber at se Jer alle igen til Grøn!