Fri BikeShop går videre med all inclusive-koncept

Fri BikeShop
Kilde: Detailfolk.dk

Kunderne i en dansk cykelkæde har taget godt imod et all inclusive-koncept, så nu bliver det rullet ud på flere varegrupper.

Cykelkæden Fri BikeShop, som tæller 93 butikker på landsplan, har succes med et koncept, hvor alle omkostninger ved at have en cykel er inkluderet.

Da konceptet BikeSmart første gang blev introduceret i foråret gjaldt det kun for el-cykler, men nu gælder det også for udvalgte voksen- og børnecykler med rugbrødsmotor. Det skriver Fri BikeShop i en pressemeddelelse.

– At vi har ramt plet med konceptet kan ses på et markant stigende salg, og en massiv positiv tilbagemelding fra kunderne, siger marketingchef Mathias Duelund.

– Vi er meget taknemmelige for den positive modtagelse kunderne har givet konceptet, fortsætter han.

Convenience hos cykelhandeleren

Når kunderne har valgt en cykel, så dækker en månedlig ydelse alle uforudsete udgifter til eksempelvis lapninger eller større reparationer. Efter to år kan de skifte cykel ud med en ny model.

– Konceptet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har haft fokus på at gøre det nemt og bekvemmeligt for kunden at eje og vedligeholde sin cykel – og vi ved, at ’convenience’ er en væsentlig faktor i detailbranchen når der skal skabes værdi for kunden, siger Matthias Duelund.

– Yderligere lægger vi stor vægt på gennemsigtigheden, hvilken kunden får ved at kende sine totalomkostninger. Der kommer ingen overraskelser og ekstraregninger, fortsætter han.

Prisen for en voksencykel starter ved 134 kroner om måneden.