Folkemødet 2019

Folkemødet

Det årlige Folkemødet i Allinge på Bornholm holdes torsdag 13. juni-søndag 16. juni 2019. Folkemødet har været holdt i Allinge på Bornholm siden 2011.

Billedresultat for folkemødet

Folkemødet i uge 24 i Allinge på Bornholm samler flere end 100.000 mennesker i alle aldre. På Folkemødet hylder vi det danske demokrati og fællesskab. I 2017 deltog 1.027 foreninger, virksomheder, interesse organisationer og politiske partier. 158 medier var tilstede under de fire debatdage. 76% af Folkemødets arrangører oplever at de får udbygget deres samarbejdsrelationer og næsten halvdelen får indflydelse på lovgivning/regulering af deres fagområde. 82% af de personer der deltager i privat regi oplever, at de får ny og brugbar viden om politiske spørgsmål og mere end halvdelen vender hjem med lyst til at blive mere politisk aktiv.

Formålet med Folkemødet
Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark.
Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Læs mere på folkemoedet.dk.