Elbiler hos nemlig.com

nemlig.com
nemlig.coms første elbil

Bæredygtig levering med vores første elbil

Vi er glade for at meddele, at kunder i hovedstadsområdet nu kan få leveret dagligvarer og Måltidskasser fra nemlig.com via eldrevne varevogne, der kører på 100% el.

Vores målsætning er at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked. Allerede i dag har vi kun en tredjedel madspild i forhold til dagligvarebranchens gennemsnit, ligesom vi bruger væsentligt mindre energi og CO2 pr. omsætningskrone i forhold til de fysiske supermarkeder.

I samarbejde med Volkswagen introducerer nemlig.com leveringer via eldrevne varevogne, der ikke er en hybrid, men som kører på ren el. De eldrevne varevogne skal sikre en endnu mere bæredygtig levering til vores kunder i hovedstadsområdet, og indenfor de næste 12 måneder vil der i alt være 20 eldrevne varevogne, der kan levere dagligvarer og måltidskasser for nemlig.com i København.

”Med introduktionen af eldrevne varevogne tager vi nu næste skridt i rejsen mod at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked, og målet er indenfor en kortere årrække at alle kundernes ordrer leveres af klimaneutrale varevogne,” siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com.