DSB sætter ekstra tog ind til jul

DSB
Der er gang i salget af billetter til de tog, der skal køre DSB’s kunder hjem til jul. Derfor indsætter DSB tre ekstra afgange med lyntog fra Københavns Hovedbanegård til Aarhus onsdag den 23. december, der er årets store rejsedag.
”Vi kan se, at der er godt gang i salget af billetter til jul. Der er stadig pladser, men vil man være sikker på at sidde ned på turen, så er det en god ide at få købt pladsbilletterne i god tid,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.
Især er der rift om pladserne den 23. december i tidsrummet fra kl. 9 til kl. 17, hvor de fleste kunder ønsker at rejse. Det er i samme tidsrum, at de tre ekstra afgange er sat ind for at sikre ekstra pladser. Kan man rejse uden for det tidsrum, er der mere plads i togene.
”Vi holder øje med salget af billetter til de travle dage netop for at tilstræbe, at der er pladser nok til, at flest mulige kan få en siddeplads. Der er ekstra mange kunder i de dage, der skal frem til julehyggen, og flere har mange pakkenelliker med. For at undgå julestress vil jeg anbefale, at billetten bliver købt i god tid, og at man møder op i god tid på rejsedagen. Så vent ikke til sidste øjeblik,” lyder anbefalingen fra Tony Bispeskov.
Du kan købe dine billetter på dsb.dk, DSB app, der også automatisk viser ledige Orange-billetter.

Vær opmærksom på, at det også er muligt at reservere billetter til DSB Børneguide den 23. december. Her bliver børn mellem 4 og 15 år ledsaget af DSB-personale på turen.
Køreplanen for de ekstra juletog onsdag den 23. december med afgang fra København H mod Aarhus:
København H afg. 11.23, 13.07 og 14.16
Høje Taastrup afg. 11.36, 13.20 og 14.30
Odense afg. 12.40, 14.39 og 16.02
Fredericia afg. 15.11 og 16.37
Aarhus H ank. 14.04, 16.11 og 17.29

dsb.dk